CREȘTERE ÎN PANDEMIE – Producător de produse de curățenie: și-a deschis un depozit regional în Baia Mare și a depășit pragul de 100 de milioane de lei

0
999

STRATEGIE DE BUSINESS. Producătorul și distribuitorul de produse de menaj și de curățenie Misavan și-a crescut cifra de afaceri la 101,4 milioane de lei, depășind pragul psihologic de 100 de milioane de lei la 20 de ani de la înființare. În septembrie 2020, Misavan a deschis un nou depozit regional, al 14-lea, în Baia Mare, acesta deservind clienții din județele Maramureș, Satu Mare și Sălaj.

 

Depozitul din Baia Mare a fost deschis în urma unei investiții de aproape 425.000 lei și este localizat pe strada Arieșului nr. 34, investiția contribuind la creștere de peste 20% a volumului de vânzări a firmei controlate de preotul onorific Ciprian Otea (45 de ani – slujește duminica și de sărbători la Catedrala Mitropolitană a Moldovei și Bucovinei și este asociat 50-50% cu Mitropolia în firma Făclia Mold, care comercializează candele și lumânări).

 

Otea a înființat Misavan Trading în 2000, acum are 320 de angajați și produce și distribuie peste 1.500 de produse şi soluţii complete de curăţenie şi dezinfecţie pentru clienți din retail, sistemul medical, industrie, HoReCa etc. În 2021, planul de afaceri prevede o creștere de peste 10% a cifrei de afaceri.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here