CRĂCIUN ÎN BAIA MARE – Concerte în weekend: colindătorii din Vadu Izei, Finteușu Mare și Ștefan Bănică Junior

0
1074
„Baia Mare are suflet” - Ștefan Bănică Junior concertează duminică în Centrul Vechi al orașului

BAIA MARE ARE SUFLET. Trei concerte sunt programate în Baia Mare în acest weekend. Vineri, 8 decembrie, de la ora 17, la scena din Centru Vechi al orașului vin să colinde Corul din Vadu Izei și invitații acestora. Sâmbătă, 9 decembrie, de la aceeași oră și în aceeași locație, colindele vor fi interpretate cu trăire maximă de Corul din Finteușu Mare și invitații săi.

 

În fine, în ultima zi de weekend, duminică, 10 decembrie, de la ora 17, în Baia Mare, pe scena din Centru Vechi, are loc spectacolul susținut de Ștefan Bănică Junior. Concertele au loc în cadrul evenimentului cultural „Baia Mare are suflet”, organizat de municipalitatea Băii Mari, care se desfășoară în perioada 30 noiembrie 2017 – 1 ianuarie 2018.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here