CRĂCIUN 2020 – În anul oamenilor cu o jumătate de față… (urarea 2mnews pentru cititori, pentru oameni)

0
239

URAREA 2MNEWS. În anul oamenilor cu o jumătate de față… În anul oamenilor cu o jumătate de față și al vremurilor în care “pozitiv” a devenit ceva negativ și al obsesivului-optimist-incurabilului “Totul va fi bine” (dar nu acum și nici nu se știe când) și al spitalelor care nu se închid niciodată, în anul ăsta, 2020, continuăm să fim aici. Unul pentru altul. Pentru fiecare dintre noi.

 

Trăim vremurile astea fără să ni le fi ales, dar o facem fiecare. Poate din motive/motivații diferite, dar o facem fiecare. Uite că în pofida a tot ceea ce se întâmplă, suntem aici, împreună. Distanțați, împreună. Am învățat să o facem și pe asta…

 

Până când vremurile și vremea se schimbă (cu puțină zăpadă și bucurie), să ne întâlnim sănătoși și buni în anul oamenilor care își arată întreg chipul. Sărbători… împreună!

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here