COVID-19 – Simi Bizău, consilier local al PNL Maramureș, infectat cu noul coronavirus: sediul județean al PNL a fost închis

0
2572

CORONAVIRUS. PNL Maramureș a anunțat că și-a sistat activitatea cotidiană la sediul județean (din Baia Mare, Bulevardul București nr.4), care de altfel a fost și închis, în urma confirmării unui caz de infectare cu noul coronavirus în cadrul organizației. Liberalii au anunțat că decizia este în vigoare “până la finalizarea procedurilor standard pentru revenirea în condiții de siguranță, pentru prevenirea oricărui risc de transmitere a virusului”.

 

2mnews a aflat identitatea celui depistat pozitiv COVID-19. Cel infectat este consilierul municipal Simion Bizău (58 de ani), membru în PNL Baia Mare. PNL Maramureș a precizat că acesta „nu a participat la acțiunile de strângere de semnături derulate în ultimele zile în Baia Mare și nu își desfășura activitatea în interiorul organizației”. În acest moment are loc dezinfecția sediului PNL Maramureș și testarea celor care au acces în respectiva locație. De asemenea, toate persoanele care au fost în contact direct cu cel depistat pozitiv s-au autoizolat până la aflarea rezultatelor testării.

 

PNL Maramureș susține că, în tot acest timp, s-a purtat mască atât în interiorul sediului cât și la celelalte acțiuni ale organizației, iar toate condițiile de prevenire au fost riguros respectate.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here