COVID-19 ÎN PARLAMENT – Deputatul de Maramureș Apjok Norbert (UDMR), internat în spital după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

0
678

CORONAVIRUS. Deputatul de Maramureș Apjok Norbert (30 de ani), secretarul grupului parlamentar UDMR din Camera Deputaților, este internat în spital, fiind testat pozitiv cu noul coronavirus.

 

Informația a fost făcută publică chiar de deputat, care la începutul acestei săptămâni a fost în plen, la votul pentru moțiunea de cenzură, unde a intrat în contact cu mai mulți parlamentari. Pentru că viața, politica și tot ce mai doriți (inclusiv administrația) se desfășoară acum virtual, anunțul a fost făcut pe rețeaua de socializare de fațadă Facebook.

 

„Astăzi am efectuat testul coronavirus și rezultatul a fost pozitiv. Am fost internat în spital. Având în vedere situația, sunt bine. Am anunțat toate persoanele cu care am fost în contact în ultimele 10 zile și ei la rândul lor vor proceda conform regulilor de siguranță, pentru a-i proteja cei din jurul lor. Să avem grijă de noi, să avem grijă de ceilalți!”, a anunțat deputatul UDMR Apjok Norbert.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here