CORUPȚIE – 6 polițiști maramureșeni de la Poliția Rutieră reținuți pentru luare de mită, favorizarea infractorului și fals intelectual

1
5758

POLIȚIȘTI ÎN AREST. Pe parcursul acestui an, în urma administrării unui probatoriu complex, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, a dispus continuarea urmăririi penale faţă de un număr de 23 de suspecţi, dintre care 9 sunt funcţionari ai Ministerului Afacerilor Interne, agenţi de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş – Serviciul Rutier, pentru săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, în formă continuată.

 

În 29 iulie, s-a dispus reţinerea pe o durată de 24 de ore faţă de 6 agenţi de poliţie, suspecți de săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, favorizarea făptuitorului şi fals intelectual. Astăzi, după punerea în mişcare a acţiunii penale, a fost sesizat Tribunalul Maramureş cu propunerea de arestare preventivă faţă de inculpaţii care au fost reţinuţi.

 

Pentru administrarea actelor de urmărire penală, Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş a beneficiat de sprijinul de specialitate din partea Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) şi al conducerii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here