CORONAVIRUS – Ultimele 24 de ore, în Maramureș, indicatorii principali (surse oficiale): 2 morți, 71 de infectați, 60 de vindecați și DOAR 43 de teste

0
855

COVID-19. Informații oficiale (Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș), luni, 11 mai 2020, ora 13.00. În ultimele 24 de ore, în județul Maramureș a stagnat numărul celor decedați (la 2 persoane), a crescut cu o persoană numărul celor infectați cu noul coronavirus de la începutul pandemiei (de la 70 la 71 de persoane) și a stagnat numărul pacienților vindecați și externați (la 60 de persoane).

 

În acest moment, mai sunt internați în spitale 9 maramureșeni infectați cu SARS-CoV-2 (noul coronavirus). Conform Direcției de Sănătate Publică Maramureș, citată de Consiliul Județean Maramureș, ieri (duminică, 10 mai) s-au făcut 43 de teste. Subliniere: conform cercetării 2mnews (în baza declarațiilor oficialilor de la cel mai înalt nivel al sistemului de sănătate din Maramureș și prin cuantificarea datelor comunicate ulterior pe canale oficiale), până în 10 mai inclusiv, în județ s-au făcut 1.562 teste (0,62% din numărul total al testelor făcute în România).

 

Precizare: conform raportului Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut cu 3.223 de teste mai puține decât ieri (de la 8.693 la 5.470 de teste – numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 262.219).

 

În ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul celor aflați în izolare la domiciliu a stagnat la 157 de persoane (statistica include și membri familiei). Conform datelor centralizate de CJCCI Maramureș, în cele 14 centre de carantină instituționalizată din județ se află cu 20 persoane mai multe decât ieri (de la 414 la 434 de persoane – acestea au revenit în țară din state din zonă de risc roșie).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here