CORONAVIRUS – Ultimele 24 de ore, DOAR 61 de teste în Maramureș, indicatorii principali (surse oficiale): 2 morți, 80 de infectați, 64 de vindecați

0
514

COVID-19. Informații oficiale (Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș), vineri, 15 mai 2020, ora 13.00. În ultimele 24 de ore, în județul Maramureș a stagnat la numărul celor decedați (la 2 persoane), a stagnat la numărul celor infectați cu noul coronavirus de la începutul pandemiei (la 80 de persoane) și a crescut cu două persoane numărul pacienților vindecați și externați (de la 62 la 64 de persoane).

 

În acest moment, sunt internați în spitale 14 maramureșeni infectați cu SARS-CoV-2 (noul coronavirus). Conform Direcției de Sănătate Publică Maramureș, citată de Consiliul Județean Maramureș, ieri (joi, 14 mai) s-au făcut 61 de teste. Subliniere: conform cercetării 2mnews (în baza declarațiilor oficialilor de la cel mai înalt nivel al sistemului de sănătate din Maramureș și prin cuantificarea datelor comunicate ulterior pe canale oficiale), până în 14 mai inclusiv, în județ s-au făcut 1.848 de teste (0,62% din numărul total al testelor făcute în România).

 

Precizare: conform raportului Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut 8.384 de teste, cu 29 teste mai puține decât ieri (numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 294.601).

 

În ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul celor aflați în izolare la domiciliu a crescut cu 45 de persoane (de la 148 la 193 de persoane – statistica include și membri familiei). Conform datelor centralizate de CJCCI Maramureș, în cele 14 centre de carantină instituționalizată din județ se află cu 33 de persoane mai puține decât ieri (de la 435 la 402 persoane – acestea au revenit în țară din state din zonă de risc roșie).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here