CORONAVIRUS – În ultimele 24 de ore, după 92 de teste în Maramureș, indicatorii principali actualizați: 5 morți, 97 de infectați, 76 de vindecați

0
229

COVID-19. Informații oficiale (Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș), joi, 28 mai 2020, ora 13.00. În ultimele 24 de ore, în județul Maramureș a stagnat numărul celor decedați (la 5 persoane), a stagnat numărul celor infectați cu noul coronavirus de la începutul pandemiei (la 97 de persoane) și a crescut cu o persoană numărul pacienților vindecați și externați (de la 75 la 76 de persoane).

 

În acest moment, sunt internați în spitale 16 maramureșeni infectați cu SARS-CoV-2 (noul coronavirus). Conform Direcției de Sănătate Publică Maramureș, citată de Consiliul Județean Maramureș, în ultimele 24 de ore în județ s-au făcut 92 de teste (exact câte s-au raportat ieri).

 

Subliniere: conform cercetării 2mnews (în baza declarațiilor oficialilor de la cel mai înalt nivel al sistemului de sănătate din Maramureș și prin cuantificarea datelor comunicate ulterior pe canale oficiale), până în 27 mai inclusiv, în județ s-au făcut 2.807 teste (0,68% din numărul total al testelor făcute în România) – cu precizarea că în 16 mai numărul de teste nu a fost comunicat.

 

Conform raportului Institutului Național de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut 12.437 de teste, cu 602 teste mai multe decât ieri (numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 410.000).

 

În ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul celor aflați în izolare la domiciliu a crescut cu 522 de persoane (de la 2.568 la 3.090 de persoane – statistica include și membri familiei). Conform datelor centralizate de CJCCI Maramureș, în cele 3 locații de carantină instituționalizată din județ se află cu 8 persoane mai puține decât ieri (de la 28 la 20 de persoane).

 

* Foto: Instituția Prefectului Maramureș

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here