CORONAVIRUS – În ultimele 24 de ore, 80 de teste în Maramureș, stagnare la toți indicatorii principali: 5 morți, 96 de infectați, 72 de vindecați

0
275

COVID-19. Informații oficiale (Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș), marți, 26 mai 2020, ora 13.00. În ultimele 24 de ore, în județul Maramureș au stagnat toți indicatorii principali: numărul celor decedați (la 5 persoane), numărul celor infectați cu noul coronavirus de la începutul pandemiei (la 96 de persoane) și numărul pacienților vindecați și externați (la 72 de persoane).

 

În acest moment, sunt internați în spitale 19 maramureșeni infectați cu SARS-CoV-2 (noul coronavirus). Conform Direcției de Sănătate Publică Maramureș, citată de Consiliul Județean Maramureș, în ultimele 24 de ore s-au făcut în județ 45 de teste (cu 47 de teste mai puține decât la precedenta raportare).

 

Subliniere: conform cercetării 2mnews (în baza declarațiilor oficialilor de la cel mai înalt nivel al sistemului de sănătate din Maramureș și prin cuantificarea datelor comunicate ulterior pe canale oficiale), până în 22 mai inclusiv, în județ s-au făcut 2.623 teste (0,68% din numărul total al testelor făcute în România) – cu precizarea că în 16 mai numărul de teste nu a fost comunicat.

 

Conform raportului Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut 8.537 de teste, cu 172 de teste mai puține decât ieri (numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 385.728).

 

În ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul celor aflați în izolare la domiciliu a crescut cu 84 de persoane (de la 2.555 la 2.639 de persoane – statistica include și membri familiei). Conform datelor centralizate de CJCCI Maramureș, în centrele de carantină instituționalizată din județ se află cu 28 de persoane mai puține decât ieri (de la 61 la 33 de persoane).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here