CORONAVIRUS – Focarul de la spitalul din Sighetu Marmației se extinde la 38 de persoane: 18 pacienți de la Psihiatrie depistați pozitiv

1
1761

CONFIRMĂRI OFICIALE. După ce până în 20 iunie 2020, la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației au fost depistați pozitiv la infecția cu noul coronavirus (SARS-Cov-2) 13 cadre medicale (asistenți medicali și personal auxiliar – care-și desfășurau activitatea în 4 pavilioane) și 7 pacienți, astăzi au fost confirmați pozitiv alți 18 pacienți, bolnavi la Secția Psihiatrie.

 

Toți cei 38 de pacienți proveniți de la spitalul din Sighetu Marmației sunt asimptomatici și au fost transferați la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare.

 

De asemenea, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Maramureș a anunțat efectuarea anchetei epidemiologice și a dispus testarea întregului personal medical din spitalul sighetean (688 de angajați) – în primul episod al pacienților depistați pozitiv, au fost făcute 385 de teste personalului angajat -, precum și a tuturor bolnavilor din Secția Psihiatrie (104 pacienți).

 

Secția în care au fost depistați cei 18 pacienți confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 a fost dezinfectată.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Oare Ciolannis(sau Muiannis, cum vreti) vrea iar sa reduca la tacere Maramuresul? Mai trebuie omorati si niste bolnavi psihic ca sa se mai curete populatia? De cand presedintele Tanzaniei a declarat ca s-a descoperit ca pozitiv si fructul de pawpaw nu mai cred o iota cu testele astea, ele sunt 100% masluite pentru ca noul gestapo mondial, OMS-ul in speta face curatenie de batrani, bolnavi psihic acum si altii care se opun ticaloseniei sale ! Se poate spune Romania trezeste-te si nu numai !
    Deoarece tot globul a fost adormit de cativa masoni, inclusiv mamaliga din fruntea Romaniei ! Sau o fi si el un mason mai… BLEG???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here