CORONAVIRUS – Evoluția pandemiei în ultimele 24 de ore în Maramureș, principalii indicatori: mai sunt 13 cazuri active

0
550

COVID-19. Informații oficiale (Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș), joi, 4 iunie 2020, ora 13.00. În acest moment, mai sunt internați în spitale (cazuri active) 13 maramureșeni diagnosticați ca fiind infectați cu SARS-CoV-2 (noul coronavirus). Iată care sunt principalii indicatori din județul Maramureș (conform datelor din județ cuantificate de Comitetul pentru Situații de Urgență Maramureș și actualizate de 2mnews cu comunicările oficiale din ultimele 24 de ore):

 

Numărul celor decedați a stagnat (la 5 persoane). Numărul celor infectați cu noul coronavirus de la începutul pandemiei a crescut cu o persoană (de la 100 la 101 persoane). Numărul celor vindecați și externați a stagnat (la 83 de persoane).

 

Numărul celor aflați în izolare la domiciliu a scăzut cu 45 persoane (de la 3.420 la 3.375 de persoane – statistica include și membri familiei). Numărul celor aflați în cele trei locații de carantină instituționalizată din județ a crescut cu o persoană (de la 22 la 23 de persoane).

 

Astăzi, Consiliul Județean Maramureș, care citează Direcția de Sănătate Publică Maramureș, nu a precizat numărul de teste efectuate în ultimele 24 de ore (fapt care s-a întâmplat și în 16 mai). O cercetare 2mnews (făcută în baza declarațiilor oficialilor din sistemul de sănătate din Maramureș și prin cuantificarea datelor comunicate ulterior pe canale oficiale), până în 2 iunie inclusiv, în județ s-au făcut 3.143 de teste (0,68% din numărul total al testelor făcute în România).

 

Precizare: Institutul Național de Sănătate Publică a comunicat că, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut 13.445 de teste, cu 2.853 de teste mai multe decât ieri (numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 472.850).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here