CORONAVIRUS – Evoluția pandemiei în ultimele 24 de ore în Maramureș, după 62 de teste: 120 infectați, 6 decese, 97 de vindecați, 17 cazuri active

0
440

COVID-19. Informații oficiale (Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș), luni, 15 iunie 2020, ora 13.00. În acest moment, în Maramureș mai sunt 17 cazuri active (persoane diagnosticate ca fiind infectate cu SARS-CoV-2 – noul coronavirus). Iată care sunt principalii indicatori din județul Maramureș (conform datelor din județ cuantificate de Comitetul pentru Situații de Urgență Maramureș și actualizate de 2mnews cu comunicările oficiale din ultimele 24 de ore):

 

Numărul celor decedați a crescut cu o persoană (de la 5 la 6 persoane). Persoana decedată era o femeie în vârstă de 50 de ani. Pacienta prezenta comorbidități (nespecificate – INSP nu mai meționează date suplimentare despre pacienții infectați decedați, într-o tentativă de cenzură publică, cel mai probabil comandată de Guvernul Orban – PNL).

Numărul celor infectați de la începutul pandemiei a crescut cu o persoană (de la 119 la 120 persoane).

Numărul celor vindecați și externați a stagnat (la 97 de persoane).

 

Numărul de teste din ultimele 24 de ore în Maramureș: 62 de teste (cu 1 test mai puțin decât la raportarea de ieri).

Numărul total al testelor făcute în Maramureș de la începutul pandemiei și până în 14 iunie inclusiv, în județ s-au făcut 3.964 teste (0,7% din numărul total al testelor făcute în România) – conform cercetării 2mnews, făcută în baza declarațiilor oficialilor din sistemul de sănătate din Maramureș și prin cuantificarea datelor comunicate ulterior pe canale oficiale, cu sublinierea că în 16 mai numărul de teste din Maramureș nu a fost făcut public.

 

Precizare: Institutul Național de Sănătate Publică a comunicat că, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut 3.682 de teste, cu 4.244 de teste mai puține decât ieri (numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 564.278).

 

În Maramureș, numărul celor aflați în izolare la domiciliu a crescut cu 10 persoane (de la 3.008 la 3.018 persoane, statistica include și membri familiei). Numărul celor aflați în cele trei locații de carantină instituționalizată din județ a crescut cu două persoane (de la 46 la 48 de persoane).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here