CORONAVIRUS – Evoluția pandemiei în Maramureș în ultimele 24 de ore: un nou deces și mai sunt 25 de cazuri active din 239 infectați

0
679

COVID-19. Informații oficiale (Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș), marți, 14 iulie 2020, ora 13.00. În acest moment, în Maramureș sunt 25 de cazuri active (persoane diagnosticate ca fiind infectate cu SARS-CoV-2 – noul coronavirus). Iată care sunt principalii indicatori din județul Maramureș (conform datelor cuantificate de Comitetul pentru Situații de Urgență Maramureș și actualizate de 2mnews cu comunicările oficiale din ultimele 24 de ore):

 

Numărul celor decedați a crescut cu o persoană ( de la 10 la 11 persoane) – persoana era încadrată în categoria de vârstă 60-69 de ani și era înregistrată cu comorbidități.

Numărul celor infectați a crescut cu două persoane (de la 237 la 239 persoane de la începutul pandemiei).

Numărul celor vindecați și externați a crescut cu 4 persoane (de la 199 la 203 de persoane).

 

Numărul de teste procesate în Maramureș nu mai este făcut public de 11 zile (numărul total al testelor făcute în Maramureș până în 2 iulie este de 5.815 de teste, insignifiant în totalul testelor făcute în România) – în măsura în care informația va fi comunicată, articolul va fi actualizat.

 

Precizare: Institutul Național de Sănătate Publică a comunicat că în ultimele 24 de ore, la nivel national, s-au făcut 14.237 de teste, cu 7.582 de teste mai multe decât ieri (numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 868.478).

 

* Foto: Instituția Prefectului Maramureș

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here