CORONAVIRUS – Evoluția pandemiei în Maramureș în ultimele 24 de ore: 28 de cazuri active din 237 infectați

0
590

COVID-19. Informații oficiale (Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș), luni, 13 iulie 2020, ora 13.00. În acest moment, în Maramureș sunt 28 de cazuri active (persoane diagnosticate ca fiind infectate cu SARS-CoV-2 – noul coronavirus). Iată care sunt principalii indicatori din județul Maramureș (conform datelor cuantificate de Comitetul pentru Situații de Urgență Maramureș și actualizate de 2mnews cu comunicările oficiale din ultimele 24 de ore):

 

Numărul celor decedați a stagnat (la 10 persoane).

Numărul celor infectați a crescut cu o persoană (de la 236 la 237 persoane de la începutul pandemiei).

Numărul celor vindecați și externați a crescut cu o persoană (de la 198 la 199 de persoane).

 

Numărul de teste procesate în Maramureș nu mai este făcut public de 10 zile (numărul total al testelor făcute în Maramureș până în 2 iulie este de 5.815 de teste, insignifiant în totalul testelor făcute în România) – în măsura în care informația va fi comunicată, articolul va fi actualizat.

 

Precizare: Institutul Național de Sănătate Publică a comunicat că în ultimele 24 de ore, la nivel national, s-au făcut 6.655 de teste, cu 1.978 de teste mai puține decât ieri (numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 854.241).

 

* Foto: Instituția Prefectului Maramureș

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here