CORONAVIRUS – Evoluția pandemiei în județul Maramureș (surse oficiale): 39 de infectați

0
1161

COVID-19. Prima victorie a mass-media în fața cenzurii impuse de cei numiți de stat ca gestionari ai crizei cauzate de pandemia de coronaviroză: începând de astăzi se raportează și localizarea și numărul celor declarați pozitivi la testul pentru coronavirus. În acest moment, în județul Maramureș sunt 39 de persoane infectate (confirmate pozitiv la testare). În ultimele 24 de ore, în județ, o persoană a fost introdusă în carantină instituționalizată și va plăti cheltuielile aferente pentru că nu a respectat măsura de izolare la domiciliu.

 

De asemenea, în acest moment, în județul Maramureș 649 de persoane sunt în izolare la domiciliu (sunt incluși și membri familiei), iar 898 de persoane sunt în carantină instituționalizată (cetățeni reveniți în țară din state aflate în zona de risc roșie). Până acum au ieșit din izolare la domiciliu aproximativ 2.600 de persoane, respectiv 262 de persoane din carantină instituționalizată.

 

Forțele de ordine din Maramureș au executat în ultimele 24 de ore 125 de misiuni (printre care și pentru depistarea persoanelor care se sustrag sau nu respectă măsurile stabilite de izolare la domiciliu și de verificare a respectării măsurii de izolare la domiciliu de către cetățenii aflați în evidențe – au fost verificați peste 3.400 de cetățeni aflați în izolare la domiciliu).

 

Pentru încălcarea prevederilor legale s-au aplicat 178 de amenzi în valoare totală de 199.400 lei. În ultimele 24 de ore, au fost identificate și sancționate 165 de persoane care nu au respectat prevederile Ordonanței Militare nr.3 cu privire la interzicerea deplasării persoanelor în afara locuinței/gospodăriei și s-au întocmit două dosare penale pentru nerespectarea prevederilor stabilite în ordonanțele militare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here