CORONAVIRUS – Evoluția pandemiei în județul Maramureș, după 46 de teste în ultimele 24 de ore, principalii indicatori: mai sunt 14 cazuri active

0
543

COVID-19. Informații oficiale (Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș), marți, 2 iunie 2020, ora 13.00. În acest moment, mai sunt internați în spitale (cazuri active) 14 maramureșeni diagnosticați ca fiind infectați cu SARS-CoV-2 (noul coronavirus). Iată care sunt principalii indicatori din județul Maramureș (conform datelor din județ cuantificate de Comitetul pentru Situații de Urgență Maramureș și actualizate cu comunicările oficiale din ultimele 24 de ore):

 

Numărul celor decedați a stagnat (la 5 persoane). Numărul celor infectați cu noul coronavirus de la începutul pandemiei a stagnat (la 100 de persoane). Numărul celor vindecați și externați a crescut cu 4 persoane (de la 77 la 81 de persoane).

 

Numărul celor aflați în izolare la domiciliu a scăzut cu 372 de persoane (de la 2.891 la 2.519 persoane – statistica include și membri familiei). Numărul celor aflați în cele trei locații de carantină instituționalizată din județ a stagnat (la 22 de persoane).

 

Conform Direcției de Sănătate Publică Maramureș, citată de Consiliul Județean Maramureș, în ultimele 24 de ore în județ s-au făcut 46 de teste. O cercetare 2mnews (făcută în baza declarațiilor oficialilor de la cel mai înalt nivel al sistemului de sănătate din Maramureș și prin cuantificarea datelor comunicate ulterior pe canale oficiale), până în 1 iunie inclusiv, în județ s-au făcut 3.074 teste (0,68% din numărul total al testelor făcute în România) – cu precizarea că în 16 mai numărul de teste nu a fost făcut public.

 

Precizare: Institutul Național de Sănătate Publică a comunicat că, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut 5.561 de teste, cu 1506 de teste mai multe decât ieri (numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 448.813).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here