CORONAVIRUS – Evoluția în ultimele 24 de ore în Maramureș: 2 morți, 75 de infectați, 54 de vindecați… DOAR 32 de teste

0
736
Foto: vperemen.com

COVID-19. Informații oficiale (Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș), duminică, 3 mai 2020, ora 13.00: în ultimele 24 de ore, în județul Maramureș a crescut cu o persoană numărul celor decedați (de la 1 la 2 persoane), a crescut cu o persoană numărul celor infectați cu coronavirus de la începutul pandemiei (de la 74 la 75 de persoane) și a stagnat la  numărul celor vindecați (la 54 de persoane).

 

Important! Vă reamintim că în singurul laborator acreditat din județul Maramureș (cel de la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare) s-au făcut în ultimele 24 de ore DOAR 32 de teste, conform Direcției de Sănătate Publică Maramureș, citat de Consiliul Județean Maramureș.

 

Precizare: conform raportului Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut cu 1.884 de teste mai puține decât ieri (de la 6.852 la 4.968 de teste – numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 195.508).

 

De asemenea, în ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul celor aflați în izolare la domiciliu a stagnat la 142 de persoane (statistica include și membri familiei). Conform datelor centralizate de CJCCI Maramureș, în cele 15 centre de carantină instituționalizată din județ se află mai mult cu 20 de persoane decât ieri (de la 347 la 367 de persoane – acestea au revenit în țară din state din zonă de risc roșie).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here