CORONAVIRUS – Evoluția în ultimele 24 de ore în județul Maramureș (surse oficiale): numărul celor infectați staționează de două zile la 42 de persoane

0
996

COVID-19. Informații oficiale (Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș), luni, 6 aprilie 2020, ora 13.00: în ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul persoanelor infectate (confirmate pozitiv la testare) cu coronavirus a staționat, pentru a doua zi consecutiv, la 42 de persoane.

 

De asemenea, în ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul celor aflați în izolare la domiciliu a crescut cu o persoană (acum sunt 2.694 de persoane, statistică ce include și membri familiei – până acum au ieșit din izolare la domiciliu 3.926 de persoane).

 

Conform datelor centralizate de CJCCI Maramureș, în cele 40 de centre de carantină instituționalizată din județ se află 1.248 de persoane, mai mult cu 70 de persoane decât ieri (aceste persoane au revenit în țară din state din zonă de risc roșie – până acum, au ieșit din carantinare 333 de persoane din județ). O persoană care nu a respectat măsura de izolare la domiciliu a fost amendată și introdusă în carantină instituționalizată (ale cărei cheltuieli le va plăti), conform prevederilor ordonanței militare.

 

Forțele de ordine din Maramureș au executat 95 de misiuni pe raza județului, în ultimele 24 de ore, printre altele verificând respectarea măsurii de izolare la domiciliu peste 2.500 de persoane aflate în evidențe și aplicând 135 de amenzi în valoare totală de 278.900 lei (131 de persoane nu au respectat interzicerea circulației în afara locuinței/gospodăriei).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here