CORONAVIRUS – Evoluția în ultimele 24 de ore în județul Maramureș (surse oficiale): numărul celor infectați crește la 45 de persoane

0
7124

COVID-19. Informații oficiale (Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș), sâmbătă, 11 aprilie 2020, ora 13.00: în ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul persoanelor infectate (confirmate pozitiv la testare) cu coronavirus a crescut la 45 de persoane. Au fost declarate vindecate 7 persoane.

 

De asemenea, în ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul celor aflați în izolare la domiciliu a scăzut cu 182 de persoane (de la 1.907 la 1.725 persoane, statistică ce include și membri familiei – până acum au ieșit din izolare la domiciliu peste 4.000 de persoane).

 

Conform datelor centralizate de CJCCI Maramureș, în cele 42 de centre de carantină instituționalizată din județ se află cu 11 de persoane mai mult (de la 943 la 954 de persoane – aceste persoane au revenit în țară din state din zonă de risc roșie, până acum, au ieșit din carantinare peste 350 de persoane din județ).

 

Forțele de ordine din Maramureș (polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali și militari) au executat, în ultimele 24 de ore, 99 de misiuni, printre care depistarea persoanelor care se sustrag măsurii de izolare la domiciliu, combaterea criminalității economice, verificarea respectării măsurii de izolare la domiciliu de către persoanele aflate în evidențe (au fost verificate peste 1.280 de persoane).

 

În urma acestor misiuni, s-au aplicat 199 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 334.230 lei (în 148 de cazuri fiind vorba despre persoane care nu au respectat interzicerea deplasării în afara locuinței/gospodăriei, în conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr.3/2020).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here