CORONAVIRUS – Evoluția în ultimele 24 de ore în județul Maramureș (surse oficiale): numărul celor infectați a scăzut cu 4 persoane, ajungând la 42

0
8079

COVID-19. În ultimele 24 de ore, în județul Maramureș a scăzut cu 4 numărul persoanelor infectate (confirmate pozitiv la testare) cu coronavirus, bilanțul zilei ajungând la 42 de persoane. Tot în ultimele 24 de ore, forțele de ordine din județ au identificat o persoană care nu a respectat măsura izolării la domiciliu, prin părăsirea locației declarate – persoana a fost amendată cu suma de 2.000 de lei și a fost plasată în carantină instituționalizată urmând să plătească și cheltuielile aferente acesteia.

 

De asemenea, în ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu a crescut cu 18 (acum sunt 3.256 de persoane, statistică ce include și membri familiei – până acum au ieșit din izolare la domiciliu 3.133 persoane).

 

Conform datelor centralizate la nivelul Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș în carantină instituționalizată se află 966 persoane, mai mult cu 62 persoane decât ieri (aceste persoane au revenit în țară din state din zonă de risc roșie – până acum, au ieșit din carantinare 326 persoane din județ).

 

Forțele de ordine din județ au executat 103 misiuni, fiind angrenate și în depistarea și identificare persoanelor care se sustrag măsurii de izolare la domiciliu, precum și în verificarea celor 3.256 de persoane izolate la domiciliu. În urma acțiunilor, s-au aplicat 129 de sancțiuni în valoare totală de 160.050 lei (au fost depistate 115 persoane care nu au respectat prevederile Ordonanței Militare nr. 3 cu privire la interzicerea circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here