CORONAVIRUS – Evoluția în ultimele 24 de ore în județul Maramureș (surse oficiale): numărul celor infectați a crescut la 46

0
2433

COVID-19. În ultimele 24 de ore, în județul Maramureș a crescut cu 7 numărul persoanelor infectate (confirmate pozitiv la testare) cu coronavirus, bilanțul zilei ajungând la 46 de persoane. Tot în ultimele 24 de ore, forțele de ordine din județ au identificat 4 persoane care nu au respectat măsura de izolare la domiciliu și care au fost plasate în carantină instituțională, cu plata cheltuielilor aferente.

 

De asemenea, în ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu a crescut cu 2.589 (acum sunt 3.238 de persoane, statistică ce include și membri familiei – până acum au ieșit din izolare la domiciliu 2.855 persoane).

 

Conform datelor centralizate la nivelul Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș în carantină instituționalizată se află 904 persoane, mai mult cu 6 persoane decât ieri (aceste persoane au revenit în țară din state din zonă de risc roșie – până acum, au ieșit din carantinare 274 persoane din județ).

 

Forțele de ordine din județ executat ieri 105 misiuni, printre care și verificarea interdicțiilor persoanelor aflate în izolare la domiciliu și depistarea persoanelor care nu respectă măsura izolării la domiciliu – au fost verificate peste 3.450 de persoane cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu și s-au aplicat 189 de sancțiuni în valoare de 247.145 lei pentru nerespectarea legislației. Conform informării forțelor de ordine, 149 de persoane din Maramureș nu au respectat prevederile Ordonanței Militare nr.3/2020 cu privire la interzicerea circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei.

 

Vă reamintim că începând de astăzi au intrat în vigoare modificările OUG1/1999 și au fost majorate cuantumul amenzilor pentru persoanele fizice și persoanele juridice.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here