CORONAVIRUS – De vineri, autobuzele Urbis vor circula în regim de sâmbătă: vezi noul program de transport în comun

0
1431

TRANSPORT ÎN COMUN. Operatorul de transport public în comun Urbis Baia Mare (care efectuează transport de călători în municipiul reședință de județ și în Baia Sprie, Tăuții Măgherăuș, Recea, Săcălășeni, Groși și Dumbrăvița) își va reduce programului de transport călători, urmând să circule la jumătate din ritmicitatea de până acum.

 

Conform deciziei forului deliberativ al orașului, primarul Cătălin Cherecheș a fost mandatat să convoace Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Baia Mare și să impună ca autobuzele Urbis să circule în zilele lucrătoare (luni-vineri), pe toate traseele, după programul unei zile de sâmbătă, iar în weekend (sâmbătă și duminică) autobuzele să circule doar între orele 9.00-17.00. Acest lucru s-a întâmplat astăzi, 25 martie, iar decizia reducerii numărului de curse Urbis intră în vigoare de vineri, 27 martie 2020.

 

Noul program al autobuzelor Urbis îl aveți AICI (click pentru a descărca documentul).

 

Operatorul de transport Urbis este controlat de municipalitatea Băii Mari (acționar majoritar care deține 97,06% din societate, procente mai mici fiind deținute de autoritățile publice din orașul Tăuții Măgherăuș – 0,98% și comunele Dumbrăvița, Recea, Groși și Săcălășeni, toate având un procent egal, respectiv 0,49%).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here