CORONAVIRUS – Cei aflați sub evidența Serviciului de Probațiune care au călătorit în afara țării vor fi supravegheați… telefonic sau prin e-mail

0
501

DECIZIE. Conform unei decizii a directorului general al Direcţiei Naţionale de Probaţiune din cadrul Ministerului Justiţiei, Adriana Popescu, începând de vineri, 28 februarie 2020, persoanele aflate în evidenţa Serviciului de Probaţiune Maramureş care au călătorit în afara graniţelor ţării într-un interval de 30 de zile anterior datei fixate pentru întrevedere, indiferent de ţara de destinaţie ori de provenienţă sau de mijlocul de transport utilizat, au interzis accesul în sediul Serviciului de Probațiune Maramureș (care se află în Palatul de Justiţie din Baia Mare).

 

Conform deciziei, pentru orice situație (anunțarea unor eventuale deplasări, depunere de documente specifice procesului de supraveghere), persoanele vizate de această restricţie pot contacta Serviciul de Probaţiune Maramureş telefonic, prin fax sau e-mail.

 

Activitatea Tribunalului Maramureş şi a Judecătoriei Baia Mare se desfășoară în acest moment fără restricţii.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here