CORONAVIRUS – A treia persoană din Maramureș confirmată cu COVID-1

0
5815

OFICIAL. În urmă cu puțin timp, oficialitățile au confirmat existența celui de-al treilea caz pozitiv la COVID-19 în județul Maramureș. Este vorba despre o femeie în vârstă de 41 de ani care s-a reîntors acasă din Italia. Aceasta se afla în carantină în Sighetu Marmației, era asimptomatică, dar a fost confirmată cu test pozitiv la infectarea cu COVID-19 (coronavirus). Pacienta a fost transportată pentru tratament la secția Boli Infecțioase a Spitalului Municipal Sighetu Marmației și este sub supravegherea medicilor.

 

Până în acest moment, pe teritoriul României au fost confirmate 260 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, 19 dintre pacienți fiind declarați vindecați și externați.

 

În Maramureș, cele trei cazuri de persoane infectate cu COVID-19 au fost declarate pozitive în 28 februarie 2020 (un bărbat în vârstă de 45 de ani, venit din Italia, din afara zonelor în care s-a instituit carantina – a fost transferat la Centrul de Boli Infecţioase Cluj), în 17 martie (o femeie în vârstă de 53 de ani, reîntoarsă din Italia, aflată în carantină și tratată la secția Boli Infecțioase a Spitalului Municipal Sighetu Maramației) și 18 martie (o femeie în vârstă de 41 de ani, reîntoarsă din Italia, aflată în carantină și tratată la secția Boli Infecțioase a Spitalului Municipal Sighetu Marmației).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here