COOPERARE – În Maramureș a fost trimisă o tabără mobilă cu capacitatea de cazare și hrănire a 201 refugiați de război din Ucraina

0
279

AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI. Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba a trimis în noaptea trecută în județul Maramureș o tabără mobilă cu capacitatea de cazare şi hrănire pentru 201 persoane și va fi operaţionalizată la nevoie.

 

Tabăra mobilă aparţinând ISU Alba este deservită de 6 pompieri militari și este prevăzută cu corturi, paturi pliante, sisteme de climatizare şi de iluminat, saci de dormit, europubele şi plase pentru asigurarea/ dirijarea circuitului persoanelor, precum şi o bucătărie rulantă.

 

* Foto generică

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here