COOPERARE – Cristian Niculescu-Țâgârlaș, la ședința comună a comisiilor juridice din Senatul României și Parlamentul Republicii Moldova

0
149
Cristian Niculescu-Țâgârlaș

SPRIJIN ÎN INTEGRAREA ÎN UE. În perioada 19-22 ianuarie 2023, membrii Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului României se vor întâlni cu membrii Comisiei juridice, numiri şi imunităţi a Parlamentului Republicii Moldova, o continuare a dialogului politic parlamentar dintre cele două comisii juridice, început în anul 2022 prin întâlnirile de la Chișinău și Iași.

 

„Aștept cu interes să mă reîntâlnesc cu colegii parlamentari la o nouă ședința comună a Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări a Senatului României cu Comisia juridică, numiri şi imunităţi a Parlamentului Republicii Moldova.

 

Programul evenimentului cuprinde câteva vizite la obiective reprezentative din județul Argeș, precum și două ședințe comune cu delegația de parlamentari moldoveni condusă de doamna Olesea Stamate, cu mențiunea că la una din ele sunt invitați și reprezentanți ai diverselor categorii profesionale din domeniul juridic”, a menționat senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș, președintele  Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului României.

 

Reuniunea comisiilor, care va avea loc la Pitești, se înscrie în demersul de colaborare instituțională a parlamentarilor români de pe ambele maluri ale Prutului, expresie a voinței de colaborare a celor două foruri legislative naționale, din perspectiva afirmării rădăcinilor identitare comune și a sprijinului acordat de România pentru integrarea în Uniunea Europeană a Republicii Moldova.

 

Biroul parlamentar al senatorului Cristian Niculescu-ȚâgârlașATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here