CONVOCARE – 7 jucători de la campioana Știința Baia Mare în lotul României pentru meciul cu Georgia, liderul clasamentului care decide calificarea la Cupa Mondială

0
208

RUGBY – NAȚIONALA. Antrenorul principal al naționalei de rugby a României, englezul Andrew Robinson, a convocat lotul de 35 de jucători pentru meciul cu Georgia, din cea de-a patra etapă a Rugby Europe Championship (REC) 2022, criteriu de calificare pentru Cupa Mondială din Franța.

 

7 dintre cei 35 de jucători convocați la echipa națională sunt de la echipa campioană națională CSM Știința Baia Mare: Constantin Pristăvița (pilier), Ovidiu Cojocaru (taloner), Florian Roșu (linia a II-a), Alexandru Țiglă (mijlocaș la grămadă), Paul Popoaia (aripă/fundaș), Alexandru Bucur și Jason Tomane (centri).

 

Partida România – Georgia se dispută sâmbătă, 12 martie 2022, de la ora 17.30, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf din București – meciul este televizat în direct de TVR 1. Pentru a se califica direct la Cupa Mondială din Franța, România trebuie să termine pe primele două locuri în clasamentul cumulat REC al edițiilor 2021 și 2022 – echipa de pe locul 3 va juca în recalificări. Georgia este liderul clasamentului cumulat, urmată de Spania (locul 2) și România (locul 3).

 

* Foto: @FRR

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here