CONTROL – Angajaţi ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului au reclamat abuzuri ale conducerii, iar Consiliul Judeţean a demarat un audit pe partea de Resurse Umane

0
907
Alina Coste Mădăraș

DECIZIE. Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, Gabriel Zetea, a dispus un audit la Direcţia Generală de Asistenţă Socială si Protecţia Copilului (DGASPC) Maramureş, instituţie din subordinea forului administrativ al judeţului. Baza acestei decizii o constituie reclamaţii venite de la angajaţi ai DGASPC Maramureş.

 

„Am avut o discuţie informală cu directorul general al acestei instituţii (n.red., Alina Coste Mădăras), i-am spus că am demarat un audit pe toată componenţa de resurse umane. Practic, acest audit pe care l-am dispus are două componente. Un audit punctual, pentru că avem anumite reclamaţii din partea unor angajaţi – în acest caz vom avea rezultatele ceva mai repede – şi unul pe întreaga componentă de Resurse Umane, iar acesta va dura un timp, rezultatele nu vor apărea de azi pe mâine”, a admis Gabriel Zetea, preşedintele CJ Maramureş.

 

Alina Coste Mădăras a fost instalată ca director general al DGASPC Maramureş în 10 iunie 2014, cu titlu interimar, de fostul preşedinte al CJ Maramureş, Zamfir Flore Ciceu, fiind soţia unuia dintre consilierii săi de la cabinet (Florin Virgil Coste Mădăras). Ulterior, în 2015, Alina Coste Mădăras a câştigat concursul pentru funcţia în care a fost numită. Acum, după schimbarea polilor de putere politică, se încearcă îndepărtarea conducerii numite de Ciceu la DGASPC, instituţia cu cel mai mare buget alocat dintre cele aflate în subordinea CJ Maramureş.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here