CONTRIBUȚIE – Deputat Călin Bota: Banii europeni sunt soluția pentru dezvoltarea Maramureșului, îl felicit pe primarul orașului Tăuții Măgherăuș

0
203

DEZVOLTARE PRIN ACCESAREA FONDURILOR EUROPENE. Banii europeni sunt soluția pentru dezvoltarea Maramureșului și mă bucur să văd că primarii liberali accesează fonduri europene pentru realizarea  proiectelor importante de care comunitățile locale au mare nevoie.

 

La Nistru, localitate care aparține de orașul Tăuții Măgherăuș, va fi construit un ansamblu de locuințe sociale pentru tineri aflați în dificultate. Proiectul, în valoare de aproape 16 milioane de lei, prevede realizarea a 48 de apartamente cu două camere, care vor avea un consum de energie foarte redus. Banii sunt asigurați din fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, iar întregul proiect urmează să fie implementat în circa 40 de luni.

 

Felicitări primarului Dumitru Marinescu pentru acest proiect care răspunde nevoilor cetățenilor  și care va contribui cu siguranță la dezvoltarea comunității locale!

 

Deputat Călin Bota (PNL Maramureș)ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here