CONTRACTE SEMNATE – Un orășel și o comună din Maramureș, finanțări totale de peste 15 milioane de lei pentru construirea de piste pentru biciclete

1
4367

PISTE DE BICICLETE – FINANȚĂRI. Un orășel și o comună din Maramureș au semnat cu Ministerul Dezvoltării contracte de finanțare nerambursabilă în cuatum de peste 15 milioane de lei, prin componenta Fondul Local pentru asigurarea infrastructurii pentru transportul verde din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru construirea de piste pentru biciclete.

 

Cele două UAT-uri din Maramureș preocupate să depună proiecte de finanțare în vederea construirii pistelor de biciclete sunt orașul Săliștea de Sus și comuna Recea. Astfel, Săliștea de Sus va amenaja piste de biciclete în valoare de aproape 13,3 milioane de lei (exact: 13.297.689,51 lei), iar Recea va amenaja piste de biciclete cu doua sensuri de circulatie, în localitatea Săsar, pe malul râului Săsar, n valoare de 2 milioane de lei (exact: 2.081.235,16 lei) – ambele sume includ TVA.

 

Până acum, Ministerul Dezvoltării a semnat 90 de contracte cu autorităţile publice locale din țară pentru asigurarea infrastructurii pentru transportul verde în valoare totală de peste 277 milioane de lei.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here