CONTRACTE SEMNATE – Ionel Bogdan: Șase noi contracte de finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență

0
490
Ionel Bogdan (PNL), președintele Consiliului Județean Maramureș

FINANȚĂRI NERAMBURSABILE – MARAMUREȘ. Marți, 7 martie 2023, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, președintele administrației județene, Ionel Bogdan, a semnat 6 contracte de finanțare, în valoare de peste 27,5 milioane de lei, prin Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR, pe Componenta 5 – Valul Renovării.

 

Proiectele care au primit finanțare astăzi vizează reabilitarea și modernizarea Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară, a Centrului școlar de educație incluzivă Baia Mare – cămin și grădiniță, a Centrului școlar de educație incluzivă Vișeu de Sus, a clădirii internat din cadrul Centrului de educație incluzivă Târgu Lăpuș și a Școlii gimnaziale speciale Baia Mare.

 

Proiectul de reabilitare a Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară este primul din seria de investiții prevăzute pentru modernizarea clădirilor muzeale din Maramureș. Muzeul de Istorie, Muzeu Județean de Artă, Muzeul Satului și Teatrul de Vară vor fi de asemenea reabilitate și modernizate.

 

Obiectivul principal al proiectelor pentru școlile speciale este realizarea de lucrări de reabilitare care vor crește eficiența energetică și vor îmbunătăți condițiile în spațiile în care își desfășoară activitatea copiii, personalul didactic și administrativ din cadrul celor patru unități de învățământ.

 

Avem un portofoliu de proiecte foarte vast, în care cuprindem toate sectoarele de dezvoltare a județului nostru, de la infrastructură, educație, sănătate, la patrimoniu cultural și turism, pentru că obiectivul meu principal este să aducem cât mai mulți bani europeni în Maramureș, să creștem calitatea vieții și economia județului nostru, a transmis Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Biroul de presă al Consiliului Județean MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here