CONTRACTE SEMNATE – Finanțări de 17,9 milioane de lei pentru reabilitarea străzilor în Vișeu de Sus și 8 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor sătești în Săcălășeni

0
386

FINANȚĂRI – DRUMURI. Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a semnat astăzi, 25 noiembrie 2022, mai multe contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, printre acestea fiind și două care vizează localități din județul Maramureș, ambele fiind pentru modernizarea infrastructurii rutiere.

 

Astfel, s-a semnat contractul de finanțare cu 17,9 milioane de lei pentru reabilitarea unor străzi din orașul Vișeu de Sus, precum și contractul de finanțare cu 8 milioane de lei pentru modernizarea unor drumuri săteşti în comuna Săcălăşeni.

 

Până acum, prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” au fost semnate la nivel național 129 de contracte. Din județul Maramureș, în perioada 2022-2028, s-a stabilit că vor fi finanțate 101 proiecte, în valoare totală de 1,25 miliarde de lei (exact: 1.253.058.471,09 lei) – până acum, în afara celor două proiecte de mai sus, s-au mai semnat contracte de finanțare pentru investiții în infrastructură în comuna Repedea – 14 milioane de lei și în comuna Vima Mică – 4 milioane de lei).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here