CONTRACTE SEMNATE – Finanțare de 60 de milioane de lei pentru renovarea energetică a unui liceu din Baia Mare și a blocurilor din Borșa

0
599

FINANȚĂRI PNRR. Joi, 10 noiembrie 2022, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat opt noi contracte de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pentru renovarea și cresterea eficientei energetice ale unor clădiri rezidențiale multifamiliale și clădiri publice. Printre cele 8 noi contracte de finanțare semnate astăzi, două vizează județul Maramureș, fiecare dintre cele două contracte beneficiind de finanțări de peste 30 de milioane de lei.

 

Astfel, pentru creșterea performanței energetice a Liceului Teoretic “Emil Racoviță” din Baia Mare s-a alocat o finanțare de 30.154.728 lei, iar pentru renovarea energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale din orașul Borșa s-au alocat 30.116.900 lei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here