CONTRACTE SEMNATE – Două UAT-uri din Maramureș, finanțări de peste 2 milioane de lei pentru reabilitarea energetică a unor clădiri publice

0
424

FINANȚĂRI – MARAMUREȘ. Două UAT-uri din județul Maramureș vor primi o sumă totală de peste 2 milioane de lei (exact: 2.170.229,66 lei), prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), contractele de finanțare fiind semnate marți, 21 februarie 2023, de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila. Contractele vizează reabilitarea moderată (pentru creșterea eficienței energetice) a unor clădiri publice din comunele Băița de sub Codru și Asuaju de Sus (două contracte).

 

Iată sumele repartizate celor două UAT-uri din județ și obiectivele care vor fi reabilitate energetic:

 

• Băița de sub Codru: 992.965,77 lei – renovare energetică sediu primarie

• Asuaju de Sus: 660.913,21 lei – renovare energetică a Căminului Cultural din Asuaju de Jos

• Asuaju de Sus: 516.350,57 lei – renovare energetică cladire dispensar din Asuaju de Sus

 

Până în acest moment, prin cele patru componente ale PNRR coordonate de Ministerul Dezvoltării au fost semnate 6.143 de contracte de finanțare.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here