CONTRACTE SEMNATE – Alocări financiare de peste 14 milioane de lei în trei localități din Maramureș pentru investiții în unități de învățământ

0
837

FINANȚĂRI – EFICIENTIZARE ENERGETICĂ. Un liceu, o școală și o grădiniță din județul Maramureș vor primi o finanțare totală de peste 14 milioane de lei, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pentru lucrări de reabilitare și eficientizarea energetică. Proiectele investiționale, care au fost depuse în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri, au primit undă verde astăzi, 16 februarie 2023, de la Ministerul Dezvoltării.

 

Proiectele vor fi implementate în trei unități de învățământ din Seini, Strâmtura și Oncești. Astfel, Liceului Tehnologic Agricol „Alexiu Berinde” din Seini va primi o finanțare de peste 13 milioane de lei (exact: 13.003.617,26 lei) pentru creșterea eficienței energetice, Școala Gimnazială nr. 1 din Strâmtura va primi o finanțare de aproape 2,4 milioane de lei (exact: 2.391.475,20 lei) pentru reabilitare și eficientizare energetică, iar Grădinița din Oncești va primi 844.491,15 lei, bani din care vor fi executate lucrări de reabilitare și de eficientizare a consumului de energie.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here