CONTRACT SEMNAT – Finanțare de 468.000 lei pentru înființarea unui centru comunitar în comuna Coltău

0
174

FINANȚARE – COLTĂU (MARAMUREȘ). Miercuri, 14 decembrie 2022, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a semnat contractul de finanţare cu administrația comunei maramureșene Coltău, în valoare totală nerambursabilă de 468.087,34 de lei, prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, pentru înființarea unui centru comunitar integrat în comună.

 

Centrul Comunitar Integrat este înființat cu scopul de a furniza servicii integrate de sprijin comunității marginalizate prin creșterea accesului la servicii publice pentru combaterea sărăciei și a excluziunii sociale.

 

* Foto generică: @UNICEF

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here