CONTRACT SEMNAT – Ansamblu de 48 de apartamente în Nistru, proiect pentru “tineri aflați în dificultate” în valoare de aproape 16 milioane de lei

0
474

ANSAMBLU LOCUINȚE – NISTRU (TĂUȚII MĂGHERĂUȘ). Joi, 5 ianuarie 2023, primarul orașului Tăuții Măgherăuș, Dumitru Marinescu, a anunțat semnarea unui contract de finanțare prin PNRR pentru construirea unui ansamblu de locuințe sociale în localitatea Nistru. Ansamblul de locuințe cuprinde 48 de apartamente cu 2 camere și este destinat tinerilor aflați în dificultate (grup vulnerabil).

 

“Noile unități de locuit vor avea un consum de energie foarte redus fiind de tipul nZEB plus (nearly Zero-Energy Building – Casa cu consum de energie aproape zero)”, a precizat primarul Marinescu. Valoarea totală a proiectului este de aproape 16 milioane de lei (exact: 15.935.134,33 lei) și trebuie finalizat în 3 ani și 4 luni (40 de luni).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here