CONTRACT SEMNAT – 14 milioane de lei din bugetul statului pentru modernizarea străzilor dintr-o comună din Maramureș

0
4536

REPEDEA – MARAMUREȘ. În noua tranșă de contracte finanțate prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, ministrul Dezvoltării Cseke Attila a semnat și contractul care vizează modernizarea şi reabilitarea drumurilor şi străzilor publice din comuna maramureșeană Repedea, finanțarea pe care o va primi administrația locală pentru a realiza acest obiectiv fiind de 14 milioane de lei.

 

În Repedea, administrația locală, controlată de primarul Ioan Miculaiciuc, a început proiectele de reabilitare a drumurilor din comună în anul 2016, când s-a reabilitat 1 km de drum din bugetul local, apoi, în 2019 au fost reabilitați și modernizați 7 kilometri de drumuri comunale (străzile Toamnei, Bisericii, Pentaia și Luh), finanțarea, de circa 6 milioane de lei fiind din bugetul statului (prin PNDL 2).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here