CONTRACT – La Cernești se caută constructor pentru o investiție de 6,27 milioane de lei

0
683

AȘEZĂMÂNT CULTURAL. Administrația publică din comuna maramureșeană Cernești, prin Compania Națională de Investiții (CNI) SA, a scos la licitație prin procedură simplificată un contract în valoare de peste 5,2 milioane de lei + TVA (exact: 5.269.980,56 lei + TVA – circa 6,27 milioane de lei) care vizează construirea și dotarea unui așezământ cultural din satul Ciocotiș.

 

Termenul limită până la care se așteaptă depunerea ofertelor este 4 februarie 2022, iar contractul va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai scăzut. Investiția va fi plătită din fonduri bugetare.

 

Primarul comunei Cernești, Mircea Aurel Deac, a menționat că această investiție a fost posibilă “datorită colaborării excelente cu conducerea Companiei Naționale de Investiții SA. Rămâne doar să fie stabilit constructorul căruia îi va fi atribuit contractul, astfel încât lucrările să poată fi finalizate în cel mai scurt timp”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here