CONTRACT – Deszăpezirea pe următorii 4 ani în Tăuții Măgherăuș, scoasă la licitație la o valoare estimată la peste 5 milioane de lei

0
451

DESZĂPEZIRE TĂUȚII MĂGHERĂUȘ. Autoritatea publică din orașul maramureșean Tăuții Măgherăuș a scos la licitație serviciul de deszăpezire în perioada 2023-2027 (patru ierni), la o valoare estimată la maximum 5,2 milioane de lei (exact: 5.217.983,40 lei, sumă care include TVA). Primăria locală a anunțat că acest contract cadru va avea 4 contracte subsecvente (câte unul pe an), care va viza perioada 15 noiembrie – 15 martie și care sunt estimate la 1,3 milioane de lei/iarnă (exact: 1.304.495,85 lei, sumă care include TVA).

 

Operatorul economic va fi desemnat câștigător conform criteriului Cel mai bun raport calitate-preț, unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 60%, iar modului de prestare a serviciilor de deszăpezire, de 40%. Ofertele sunt așteptate până în 30 ianuarie 2023, iar finanțarea va fi asigurată exclusiv din bugetul local al orașului Tăuții Măgherăuș.

 

Contractul presupune executarea activității de curăţare şi transport a zăpezii de pe căile publice (suprafaţa carosabilă şi pietonală) şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau de îngheţ în orașul Tăuții Măgherăuș.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here