CONTRACT – Clădire din centrul orașului Vișeu de Sus, reabilitată și modernizată printr-o investiție de 4 milioane de lei

0
1372

REABILITARE. Internatul Liceului Teoretic Bogdan Vodă din Vișeu de Sus, localizat pe strada Libertății, în centrul orașului maramureșean, va fi reabilitat și modernizat în urma unei investiții estimate la aproape 4 milioane de lei (exact: 3.924.279,41 lei, suma include TVA). Contractul privind proiectare și execuție a fost introdus de administrația locală în licitație publică simplificată și vizează eficientizarea energetică a clădirii în timp de cel mult 2 ani.

 

Contractul, pentru care se așteaptă oferte până la 23 mai 2023, va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 70%, experiența profesională a experților-cheie 10%, termenul de finalizare a proiectului tehnic 10%, termenul de finalizare a lucrărilor 10% – termenul maxim admis este de 2 ani).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here