CONSIDERAȚII PUBLICE – Senatorul Dan Ivan, despre cheltuirea banilor publici pentru iluminarea ornamentală a Băii Mari cu prilejul Sărbătorilor Pascale

3
452
Dan Ivan

DEBITOR: BĂIMĂRENII. Vreau să fiu convins că a fost făcută cea mai bună alegere dintr-o multitudine de oferte de iluminare ornamentală a orașului nostru cu prilejul Sărbătorilor Pascale și a vestirii minunatei primăveri.

 

Contractul pentru decorațiunile de sărbători a fost alocat totuși „cui trebuie”, din punctul de vedere al primarului doctor în economie, care ne va spune verzi și uscate și va încerca să ne inducă o nemăsurată generozitate exprimată prin propoziții scurte de genul: „Vai!”, „Frumos!”, „Minunat!”. Dar, în termeni reali, investițiile făcute „în folosul comunității” se traduc simplu prin Foarte scump.

 

Să ținem însă cont că nota de plată pentru aceste servicii are debitor clar: buzunarul cetățeanului băimărean. Frumosul se plătește, așa e și normal într-o economie de piață îndestulătoare, nu? Și mai ales acum când energia electrică este un subiect fierbinte, în oraș avem doar inimi și ouă de aur cu mii de luminițe care vor aduce lumina prețioasă a sărbătorilor.

 

Ah, și am uitat să vă spun că dacă încă nu ați remarcat inimile roșu-albastru din fața instituției primarului, merită să dați o raită pe-acolo. Este clar că acestea au fost făcute la comandă și sunt convins de faptul că domnul primar a reușit din nou să topească fondurile primăriei, ceea ce nu pot spune și despre inimile cetățenilor.

 

Cu stimă, Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Dupa ce a ras toata padurea din Zona Wasserului Viseuanii trebuie sa ii ridice Statuie in Viseu de Sus.
    Acum refuza sa isi depuna mandatul ca si orice om onorabil si astapta sa fie Demis .!!
    Coman Vasile Varzaru sa imbogatit prin frauda si taieri ilegale de padure.!!
    Rusinica domnule Coman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here