CONFIRMARE – Toți cei 4 sportivi de la echipa de rugby Știința Baia Mare, reveniți în țară din Africa de Sud, sunt infectați cu tulpina Omicron a noului coronavirus

0
468

OFICIAL. Toți cei 4 sportivi de la echipa de rugby Știința Baia Mare, reveniți în țară din Africa de Sud, sunt infectați cu tulpina Omicron a noului coronavirus, a precizat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, subliniind că toate cele 4 cazuri au fost confirmate în urma secvențierilor efectuate la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare „Cantacuzino”.

 

Cei 4 sportivi ai clubului băimărean, pasageri ai cursei aviatice din Africa de Sud, al căror rezultat parțial indica o suspiciune de infectarea cu tulpina Omicron, au fost depistați pozitiv pentru virusul SARS COV-2 în urma testelor RT-PCR realizate la revenirea în țară, pe Aeroportul Internațional Maramureș.

 

Toate cele 4 persoane se află în izolare, la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare, iar starea lor de sănătate este bună. 3 din cei 4 sportivi sunt vaccinați anti-COVID-19. Până acum, pe teritoriul României au fost confirmate 7 cazuri cu varianta Omicron a virusului SARS-Cov-2.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here