CONFIRMARE – Fostul primar din Baia Sprie, Dorin Pașca, va fi consilierul personal al noului primar, Alin Bîrda

1
2350
Dorin Pașca și Alin Bîrda

OFICIAL. Marți nu este o zi cu trei ceasuri rele pentru toți. De pildă, astăzi, noul primar al orașului Baia Sprie, tânărul Alin Bîrda, a fost învestit în noua funcție și a depus jurământul, intrând și oficial în drepturile de edil câștigate în urma scrutinului electoral din 11 iunie.

 

Alin Bîrda, noul primar al orașului Baia Sprie – ceremonia de învestitură

Ceremonia a avut loc într-o ședință festivă a Consiliului Local Baia Sprie, la care au participat prefectul Sebastian Lupuț, colegii de partid ai alesului (președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, consilierii județeni Felician Cerneștean, Ioan Beuca etc.), oficiali din administrația publică și din structura bisericească locală, angajați ai Primăriei, simpatizanți.

 

 

 

Deci, Bîrda a depus jurământul, emoționat, a promis că o să muncească mult, dar și că o să-i pună și pe alții să o facă, aplauze, pupături, felicitări, bule (de șampanie și de lichid carbogazos), ura și la gară! Însă vestea momentului este (și) alta.

 

Prefectul Sebastian Lupuț – ceremonia de învestitură a noului primar al orașului Baia Sprie

Fostul primar Dorin Pașca, cel căruia i se datorează în mare măsură succesul în alegeri al tânărului liberal Bîrda, va fi consilierul personal al edilului pe care l-a promovat să-l urmeze-n funcție. După ce în 28 noiembrie 2016 a demisionat din funcția de primar al orașului Baia Sprie (forțat de decizia ANI din 2014 – de conflict de interese – și de cea definitivă a instanței de judecată,  precum și de iminenta suspendare din funcție de către prefect), Pașca s-a angajat la operatorul de apă-canal Vital în funcția de consilier responsabil de filialele societății.

 

Acum, Pașca își va păstra postul (bine remunerat) de la Vital – unde susține că-i place ce face -, dar va reveni și în Primăria Baia Sprie, poate undeva lângă (sau chiar în) biroul primarului, birou pe care l-a ocupat în perioada 2008-2016, din postura de consilier personal al noului edil Bîrda. Informația a fost confirmată de Pașca, pentru 2 mnews.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here