CONFIRMARE – Câștigător al unei funcții de șef în Primăria Baia Mare, anunțat corect de 2mnews… cu 11 zile înainte de a începe concursul

3
3439

ALT CONCURS CU CÂȘTIGĂTORUL ANUNȚAT ANTICIPAT. Așa cum 2mnews v-a anunțat încă din 15 ianuarie 2021, cu 11 zile înainte de începerea concursului, numele noului șef al Biroului Circulație din Poliția Locală Baia Mare (titulatura exactă este Direcția Generală de Acțiune Civică și Direcției Poliția Locală): Alin Pop, fiul Vioricăi Pop, director adjunct al Camerei Conturi Maramureș (detalii/dovada AICI).

 

La concursul care a început în 26 ianuarie 2021 cu proba scrisă s-au înscris 5 candidați, însă pentru a risipi emoțiile, suspansul și tot ce mai poate cauza psihicului celor interesați, 2mnews va anunțat numele câștigătorului acestui concurs cinstit și absolut corect cu 11 zile înainte de a începe.

 

Pentru cei mai puțin informați, o precizare: Biroul Circulație al Poliției Locale, condus de Alin Pop, este cel care se ocupă cu amenzile proprietarilor mașinilor parcate fără tichet sau neregulamentar și cu taximetriștii-pirat. Funcția câștigată de Pop a vizat numirea sa pe perioadă nedeterminată în funcția de conducere.

 

Pop a intrat în Poliția Locală Baia Mare în mai 2012 ca polițist local clasa I, grad profesional debutant (deși a avut al treilea punctaj la proba scrisă, a recuperat la proba de interviu, unde a obținut cu 15 puncte mai mult decât a doua notă).

 

Acum problema a fost mult simplificată, respectiv din cei 5 candidați, unul nu s-a prezentat (probabil a citit articolul 2mnews :)), iar singurul care a trecut proba scrisă (cu 89,60 puncte din 100 posibile) a fost cel pe care l-am anunțat ca fiind câștigător cu 11 zile înainte de a începe concursul. Situația a fost tranșată, așadar, după prima probă, dar pentru că a fost un concurs cinstit până în măduva oaselor, Pop s-a prezentat și la proba oral, unde a fost notat cu 96,40 puncte (din 100 posibile), fiind declarat, evident și pe deplin meritat, câștigătorul concursului.

 

Precizare de final: Biroul Circulaţie are în subordine și Compartimentul Siguranţă Rutieră, pentru că în serviciile publice trebuie inventate cât mai multe direcții, birouri, compartimente, fiecare având câte un șef inutil, dar bine plătit din banii publici.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. De ce “din păcate”?
    Este epoca cea mai luminoasa, mai înfloritoare și mai cântătoare.
    Tu esti din acela din epoca gri-cenusiu a lui Anghel Clopotarul din altarul bisericii de penitenciar?
    Kake e lumina noastra. El și Mămicuța sunt cei care fac orașul sa fie Învingător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here