CONDUCERE – Dorin Pașca, fostul primar din Baia Sprie, ales secretar general al PNL Maramureș

0
1393
Dorin Pașca

LIBERALI. Fostul primar al orașului Baia Sprie, Dorin Pașca, a fost ales secretar general al liberalilor maramureșeni, decizia numirii în funcția de conducere a organizației politice fiind luată, cu unanimitate de voturi, de forul de conducere al PNL Maramureș, Biroul Permanent Județean.

 

Dorin Pașca a demisionat din funcția de primar la sfârșitul lunii noiembrie 2016, evitând o suspendare iminentă, după ce Agenția Națională de Integritate (ANI), l-a declarat incompatibil (pentru că și-a angajat fratele în funcția de consilier personal), decizia fiind menținută definitiv de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție – din cauza acestei hotărâri, Pașca a avut interdicție de candida la alegerile locale, el susținându-l pe actualul primar, Alin Bîrda, ulterior fiind numit consilierul personal al acestuia.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here