CONDUCERE – Dorin Pașca, fostul primar din Baia Sprie, ales secretar general al PNL Maramureș

0
992
Dorin Pașca

LIBERALI. Fostul primar al orașului Baia Sprie, Dorin Pașca, a fost ales secretar general al liberalilor maramureșeni, decizia numirii în funcția de conducere a organizației politice fiind luată, cu unanimitate de voturi, de forul de conducere al PNL Maramureș, Biroul Permanent Județean.

 

Dorin Pașca a demisionat din funcția de primar la sfârșitul lunii noiembrie 2016, evitând o suspendare iminentă, după ce Agenția Națională de Integritate (ANI), l-a declarat incompatibil (pentru că și-a angajat fratele în funcția de consilier personal), decizia fiind menținută definitiv de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție – din cauza acestei hotărâri, Pașca a avut interdicție de candida la alegerile locale, el susținându-l pe actualul primar, Alin Bîrda, ulterior fiind numit consilierul personal al acestuia.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ