CONCURS – Fostă avocat și consilier juridic la Primăria Baia Mare, noul șef al Direcției Generale Administraţie Publică

0
799
Primăria Baia Mare

REZULTATE. Deși două persoane (Retta-Roxana Botiș și Irina Grigoraș) au fost admise la concursul pentru funcția de director general al Direcției Generale Administrație Publică din cadrul Primăriei Baia Mare, doar una a susținut probele concursului, aceasta fiind declarată admisă.

 

Roxana Botiș a întrunit 175,45 puncte (din 200 posibile) la probele scris și oral și este noul director general (funcție care fusese vacantă) a Direcţiei Administrație Publică din cadrul municipalității. Botiș a fost avocat în Baroul București (până în primăvara anului 2016), iar apoi a ocupat funcția de consilier juridic superior în cadrul Serviciului Juridic al Primăriei Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ