CONCURS AUTO – Raliul Doamnelor, în Baia Mare

0
720

EVENIMENT. Etapa din Baia Mare a Raliul Doamnelor – concurs de îndemânare, aptitudini și viteză pe un traseu special amenajat, organizat de clubul sportiv NSM Motorsport – va avea loc sâmbătă, 17 martie 2018, începând cu ora 10. Organizatorii au anunțat și traseul pe care se va desfășura etapa din municipiul maramureșean, respectiv pe Bulevardul Unirii (de la intersecția cu strada Hortensiei până la intersecția cu Bulevardul Republicii).

 

Femininele care doresc să se participe la competiție trebuie să posede permis de conducere, mașină și puțin curaj (pentru a-și demonstra aptitudinile de pilot într-o competiție inedită, dedicată exclusiv sexului frumos), precum și să se înscrie (prin e-mail, la adresa office@nsmmotorsport.ro, prin sms la 0773.902.534 sau prin mesaj pe pagina NSM MOTORSPORT, menționând numele, vârsta, tipul de mașină și numărul de telefon). Confirmarea înscrierilor se va face la secretariatul competiției, între orele 09-10, taxa de înscriere fiind 20 de lei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here