CONCURS – Asociația AMU a dat startul celei de-a treia ediții a concursului care premiază în bani cele mai frumoase grădini din Baia Mare

0
308

BAIA MARE. În perioada 20 aprilie – 20 august, Asociația AMU dorește să mobilizeze cât mai mulți băimăreni în procesul de înfrumusețare a orașului, cu scopul de a promova responsabilitatea și spiritul civic, și implicit de a îmbrăca orașul în prospețime, culoare și frumos, astfel încât împreună să oferim un plus de valoare estetică orașului în care locuim.

 

Înscrierea la una dintre cele 2 secțiuni: Cea mai frumoasă grădină de la bloc, Cea mai frumoasă grădină de la casă, le poate aduce băimărenilor premii în bani, în valoare de 2.750 lei, precum și multe alte premii în produse de grădinărit, diplome și trofee.

 

Premiile

 

Categoria I: Cea mai frumoasă grădină de la bloc

  1. 1.000 lei + diplomă
  2. 500 lei + diplomă
  3. 250 lei + diplomă

 

Categoria II: Cea mai frumoasă grădină de la casă

  1. 500 lei + diplomă
  2. 300 lei + diplomă
  3. 200 lei + diplomă

 

Detalii organizatorice

 

Pentru a participa la concurs trebuie să amenajați un spațiu verde la una dintre cele 2 categorii menționate anterior. Perioada de înscriere este 20 aprilie – 20 august 2023 (fotografiile se transmit online organizatorilor în aceeași perioadă). În perioada 21-26 august, organizatorii vor desemna câte 5 finaliști la fiecare din cele două categorii. În perioada 28 august- 16 septembrie băimărenii vor ierarhiza cei 5 finaliști, de la fiecare categorie, prin vot online pe pagina de Facebook a Asociației AMU.

 

Înscrierile se fac telefonic (0745.619.234) sau scanând codul QR pe care-l găsiți (ca și regulamentul complet și alte detalii) pe paginile de Facebook și Instagram ale asociației.

 

* Foto generică

 

Șimon Sebastian Flori, președintele Asociației AMU



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here